Kesätyöpaikat 2022

Urjalan 4H-yhdistys tarjoaa kesätöitä nuorille myös kesällä 2022. Hakuaika kesätöihin on alkanut 15.1.2022!

Työllistämme nuoria hautojen hoitoon, kesäleiriohjaajiksi sekä keikkatöihin. Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen urjala@4h.fi. Alla tarkempi kuvaus avoinna olevista kesätyöpaikoista. 


Kesätyöntekijöitä hautojen hoitoon 

Palkkaamme kesätyöntekijöitä hautojen hoitoon 1.5.2021-31.8.2021 väliselle ajalle. Kun koulut ovat käynnissä, työtä voi tehdä koulun jälkeen.

Kesätyötehtävään sisältyy hautojen hoitoa Urjalan hautausmaalla. Tehtävinä kukkien istutus, kastelu ja hoito sekä hautojen siisteydestä huolehtiminen. 

Työaika kesälomakaudella 6h/päivä klo 9-15 kahden viikon ajan tai 4h/päivä klo 9-13 kolmen viikon ajan. Koulun ohella työtä voi tehdä pari tuntia päivässä.

Ilmoitathan hakemuksessasi, millä aikavälillä olet käytettävissä.

Mainitsethan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Kerro myös onko sinulla aiempaa kokemusta hautojen hoidosta tai muista puutarhatöistä.

Hakuaika päättyy 31.3.2022


Kesäleiriohjaaja

Urjalan 4H-yhdistys järjestää kahden viikon mittaisen lasten kesäleirin kesäkuussa. Etsimme leirille yhtä 15-17-vuotiasta apuohjaajaa. 

Työaika on 6h/päivä klo 8.30–14.30.

Tehtävä edellyttää halua työskennellä lasten kanssa sekä kykyä ideoida mukavaa tekemistä lapsille.

Mainitsethan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Kerro myös onko sinulla aiempaa kokemusta lasten ohjaamisesta.

Hakuaika päättyy 31.3.


Keikkatyöntekijä

Urjalan 4H-yhdistys palkkaa 18 vuotta täyttäneitä nuoria keikkatöihin. Työ voi olla esimerkiksi siivousta, ikkunoiden pesua, ruohon leikkuutta, pihan hoitoa, kukkien istutusta tai muuta vastaavaa työtä asiakkaiden luona eri puolilla Urjalaa. Työ on keikkaluontoista ja työn sisällöstä ja kestosta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Työ suoritetaan asiakkaan omilla välineillä. Työtä on tarjolla asiakastoimeksiantojen määrästä riippuen.

Keikkatöitä on tarjolla kesäkuukausien lisäksi myös keväällä ja syksyllä. Keikkoja voi tehdä myös koulun jälkeen tai viikonloppuisin.  Ilmoita hakemuksessasi, millä aikavälillä olet valmis ottamaan keikkatöitä vastaan.

Mainitsethan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Kerro myös onko sinulla aiempaa kokemusta pihatöistä ja onko sinulla jokin kulkuneuvo käytössäsi.

Tehtävän kannalta olisi hyvä, jos sinulla olisi jo entuudestaan jonkinlaista kokemusta pihatöistä. Tarvitset myös ajokortin tai mopokortin sekä kulkuneuvon, jolla liikkua Urjalan alueella.

Hakuaika päättyy 31.3.