Kesätyöpaikat 2023

Urjalan 4H-yhdistys tarjoaa kesätöitä nuorille myös kesällä 2023. Hakuaika kesätöihin on alkanut 9.1.2023!

Työllistämme nuoria hautojen hoitoon, kesäleiriohjaajiksi sekä keikkatöihin. Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen urjala@4h.fi tai täyttämällä tämän sivun alalaidasta löytyvä lomake. Alla tarkempi kuvaus avoinna olevista kesätyöpaikoista. 


Kesätyöntekijöitä hautojen hoitoon 

Palkkaamme yhteensä kuusi kesätyöntekijää hautojen hoitoon 5.6.2023-4.8.2023 väliselle ajalle. 

Työtehtävään sisältyy hautojen hoitoa Urjalan hautausmaalla. Tehtävinä on kukkien istutusta, kastelua ja hoitoa sekä hautojen siisteydestä huolehtimista. 

Työaika on 4 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin klo 9-13. Työsuhteen kesto on kolme viikkoa. Ilmoitathan hakemuksessasi millä kolmen viikon aikavälillä olet käytettävissä vai sopiiko sinulle mikä tahansa aikaväli. 

Aikaväli 1: 5.6.2023-23.6.2023

Aikaväli 2: 26.6.2023-14.7.2023

Aikaväli 3: 17.7.2023-4.8.2023

Mainitsethan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Kerro myös onko sinulla aiempaa kokemusta hautojen hoidosta tai muista puutarhatöistä.

Hakuaika päättyy 15.3.2023


Kesäleirin ohjaaja

Urjalan 4H-yhdistys järjestää kahden viikon mittaisen lasten kesäleirin 5.6.2023-16.6.2023. Etsimme leirille yhtä 14-17-vuotiasta apuohjaajaa. 

Työaika on 6h/päivä klo 8.30–14.30.

Tehtävä edellyttää halua työskennellä lasten kanssa sekä kykyä ideoida mukavaa tekemistä lapsille.

Mainitsethan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Kerro myös onko sinulla aiempaa kokemusta lasten ohjaamisesta.

Hakuaika päättyy 15.3.


Keikkatyöntekijä

Urjalan 4H-yhdistys palkkaa 18 vuotta täyttäneitä nuoria keikkatöihin. Työ voi olla esimerkiksi siivousta, ikkunoiden pesua, ruohon leikkuutta, pihan hoitoa, kukkien istutusta tai muuta vastaavaa työtä asiakkaiden luona eri puolilla Urjalaa. Työ on keikkaluontoista ja työn sisällöstä ja kestosta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Työ suoritetaan asiakkaan omilla välineillä. Työtä on tarjolla asiakastoimeksiantojen määrästä riippuen.

Mainitsethan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Kerro myös onko sinulla aiempaa kokemusta pihatöistä ja onko sinulla jokin kulkuneuvo käytössäsi.

Tehtävän kannalta olisi hyvä, jos sinulla olisi jo entuudestaan jonkinlaista kokemusta pihatöistä. Tarvitset myös ajokortin tai mopokortin sekä kulkuneuvon, jolla liikkua Urjalan alueella.

Hakuaika päättyy 15.3.


Marjanpoimija

Palkkaamme 14 vuotta täyttäneitä nuoria Kajabacan marjatilalle Urjalankylään poimimaan karviaisia. Töitä on noin viikoksi elokuun ensimmäisellä viikolla. Työ on urakkapalkalla poimittujen kilojen mukaan.

Hakuaika päättyy 15.7.2023


Marjatilan kesätyöntekijä

Palkkaamme Kajabacan marjatilalle Urjalankylään yhden tai kaksi ahkeraa, mielellään puutarha-alasta kiinnostunutta nuorta. Tämä tehtävä on suunnattu 18 vuotta täyttäneille, mutta nuoremmatkin saavat hakea. Tehtävässä tärkeintä on oma-aloitteisuus ja kiinnostus marjatilan monipuolisiin töihin. 

Hakuaika päättyy 31.3.2023


Hakulomake kesätöihin 2023

Mistä kesätyöpaikasta olet kiinnostunut (voit valita myös useamman)
Jos haet hautojen hoitoon, niin millä aikavälillä olet käytettävissä? (voit valita useamman)
Oletko Urjalan 4H-yhdistyksen jäsen?
Oletko halukas liittymään jäseneksi, jos tulet valituksi kesätyöhön?