Kesätyöntekijäksi Nuutajärven lasikylään

Haku kesätyöhön on päättynyt ja olemme rekrytoineet tehtävään sopivat henkilöt. Kiitos kaikille hakijoille ja tehtävästä kiinnnostuneille! 

Kesäksi töihin Suomen kuumimpaan kylään?

Oletko iloinen, avoin ja asiakaspalveluhenkinen? 230-vuotisjuhlavuottaan viettävä Nuutajärven Lasikylä etsii yhdessä 4H-yhdistyksen kanssa kesätyöntekijöitä. Tänä kesänä Pajarakennuksen yläkertaan rakentuu kokonaisuus, jossa sijaitsee juhlavuoden KUUMA KYLÄ –näyttely, Urjalan ja Nuutajärven matkailijoiden infopiste sekä Lintukoto-hanketta esittelevä pienoisnäyttely. Lisäksi alueella sijaitsee Designmuseo Prykäri. Etsimme nyt 3-5 henkilön tiimiä työskentelemään näiden kohteiden asiakaspalvelussa ja näyttelynvalvojina. Jos innostusta ja osaamista löytyy, voi työssä myös osallistua sosiaalisen median kanavien päivittämiseen.

Tärkein toiveemme on, että olet aurinkoinen, auttamishaluinen asiakaspalvelija ja innostunut oppimaan uutta. Tarjoamme vaihtelevat työtehtävät upeassa Nuutajärven ympäristössä, ja mahdollisuuden kehittyä niissä oman kiinnostuksen mukaan. Vierailijoiden auttamisessa kielitaito on plussaa, mutta ehdottomia vaatimuksia ei ole. Työssä pärjää normaalilla peruskunnolla, ja ikää olisi hyvä olla vähintään 15. vuotta. Huomaathan että Nuutajärvelle ei aina pääse julkisilla liikenneyhteyksillä, eli tarvitset kulkuvälineen tai kuljettajan.

Työtä on tarjolla toukokuun puolivälistä elokuun loppuun, mutta tarvittaessa lyhyemmätkin pätkät voivat onnistua. Touko-kesäkuussa töitä on pääsääntöisesti keskiviikosta sunnuntaihin, sesonkiaikaan juhannuksesta elokuun alkuun kohteet ovat avoinna päivittäin. Työaika sijoittuu klo 11 ja 19 välille. Palkka kokemuksesta riippuen 9,22 €/h-11,53 €/h. Sunnuntaityötunnit maksetaan 100 % korotettuna. Tehtävässä noudatetaan neuvonta-alan työehtosopimusta. Palkattavan työntekijän työnantajana toimii Urjalan 4H-yhdistys.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian, sillä palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.