4H-kerhotoiminta

4H-harrastekerhot ovat 4H:n ryhmätoiminnan tärkein muoto. Yli 6-vuotiaille tarkoitettuja kerhoja on noin 3000 eri puolilla Suomea. Kerhoissa lapset oppivat monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. TOP-tehtäväpankki on ohjaajien ja kerholaisten tärkeä työkalu.

4H-kerhoissa tarjotaan lapsille monipuolisia oppimiskokemuksia, eli kokeillaan ja tehdään eri asioita. Aihepiirejä ovat esimerkiksi ruoka, metsä ja luonto, käsillä tekeminen, eläimet, puutarha, ympäristö ja kanvainvälisyys.

Kerhomaksut

4H-kerhoihin pääsee mukaan liittymällä 4H-yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on 35€ vuodessa. Jos kerhoihin osallistuu samasta perheestä kaksi tai useampi lapsi, kannattaa valita perhejäsenyys, jonka hinta on 70€ koko perheeltä. Jäsenmaksulla pääsee osallistumaan niin syys- kuin kevätkauden kerhoihin, ja voit osallistua niin moneen kerhoon kuin haluat. Jäsenyys on jatkuva, mutta sen voi lopettaa koska tahansa omalla jäsenkortilla tai ottamalla yhteyttä yhdistykseen. 

Liittyminen tapahtuu osoitteessa https://liity.4h.fi

Jäsenmaksu sisältää myös vakuutuksen.

Jos et halua liittyä yhdistyksen jäseneksi, voi myös maksaa kerhomaksun 35€/kevät, 35€/syksy.

Jäsenmaksu tai kerhon osallistumismaksu maksetaan laskulla, joka tulee postin mukana kotiin.